Dule Vujošević - Najjači kad je najteže!

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2016, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dule Vujošević - Najjači kad je najteže!

Kada je mnogima izgledalo da je njegova ekipa u rasulu, Duško Vujošević je ponovo uspeo da je ''podigne iz pepela''!

Podsetimo, on je to već učinio odmah pošto je početkom godine preuzeo slavni francuski klub. Limož je pod njegovim vođstvom uspeo da se plasira u osminu finala Evrokupa, ali je potom usledila nova serija loših rezultata.

Sada je Vujoševićevom timu ostala samo borba za plasman u plej-of šampionata Francuske što neće biti nimalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lako, ali uz seriju pobeda ne i nedostižno.

A da bi epilog mogao da bude povoljan po trofejnog trenera, najavio je i večerašnji, drugi uzastopni trijumf Limoža u LNB ligi.

Limož je u 24. kolu šampionata Francuske gostovao ekipi Šolea i na kraju trijumfovao rezultatom 79:70.

Vujoševićevi puleni su u najvećem delu meča kontrolisali dešavanja na terenu, imali su prednost koju su do kraja uspešno održali i tako ostali u trci za mesto među osam najboljih posle ligaškog dela sezone.

Limož su do trijumfa predvodili Bo Mekejleb sa 17, Kamara sa 12 i Bungu-Kolo sa 11 postignutih poena, uz devet skokova, dok je Leo Vesterman ovoj pobedi doprineo sa sedam poena.

U sledećem kolu, Limož će imati teško gostovanje, protiv jednog od direktnih rivala u borbi za plaj-of, ekipe Gravlena. Taj meč je na programu 25. marta, a da podsetimo, Limož je od pomenute ekipe nedavno poražen u nacionalnom Kupu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rukometaši Radničkog u Požarevcu

Izvor: KGsport.info, 20.Mar.2016, 15:45

U poslednjem meču ligaškog dela takmičenja u rukometnoj Super ligi Srbije, kragujevački Radnički večeras očekuje gostovanje ekipi Požarevca. Iako konačan plasman na superligaškoj tabeli ne zavisi od ishoda večerašnjeg susreta, ovaj meč ima veliki značaj za oba tima u predstojećem plej-autu,...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.