Dugi pregovori, pa šampanjac na Rajku: Terzić o Mateu

Izvor: Mondo, 18.Avg.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugi pregovori, pa šampanjac na "Rajku": Terzić o Mateu

"Pregovori su bili dugi i naporni ali smo sve završili na ogromnu radost armije naših navijača", rekao je generalni direktor crveno-belih.

Navijačima crveno-belih ove nedelje stigla je važna "push" notifikacija: Mateo Garsija novi je igrač Crvene zvezde!

"Crvena zvezda je danas dobila novo pojačanje pošto je dogovorila prelazak argentinskog fudbalera Matea Garsije iz Las Palmasa", saoštio je šampion Srbije na zvaničnom portalu dan nakon što se Argentinac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pojavio na "Marakani" u društvu menadžera.

KAKO SU TEKLI PREGOVORI: SVE O GARSIJINOM TRANSFERU

Foto: Guliver/Getty Images/Gonzalo Arroyo Moreno

Ostalo je dovoljno vremena da Garsija bude registrovan za prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Jang bojsa (sreda, 21.00).

Garsija je rođen 1996. godine, a igra na poziciji krila, stoji na portalu crveno-belih uz izjavi generalnog direktora kluba, Zvezdana Terzića.

"Pregovori su bili dugi i naporni ali smo sve završili na ogromnu radost armije naših navijača. Mateo Garsija je novi igrač Crvene zvezde. Potpisao je ugovor na četiri godine, a već danas popodne će biti na treningu, u sredu će biti u konkurenciji za najbolji tim. Dobili smo ono što smo dugo tražili, brzinu po boku, igrača koji je jak sa loptom i hrabar da preuzme odgovornost", rekao je Terzić.

VIDEO: TRILER U SUBOTICI, TRENER MILOJEVIĆ LJUT

Foto: MN Press

Ovaj transfer najverovatnije znači i rastanak sa El Fardu Benom, kojeg na početku treće sezone u Crvenoj zvezdi želi nekoliko klubova iz inostranstva.

/opširnije o Garsiji u jednom od naših prethodnih tekstova/

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRANSFER BOMBA JE AKTIVIRANA: Mateo Garsija potpisao za Crvenu zvezdu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Avg.2019

Crvena zvezda dobila je novo pojačanje pošto je dogovorila prelazak argentinskog fudbalera Matea Garsije iz Las Palmasa.

Nastavak na Kurir...

Argentinac stigao u Zvezdu

Izvor: B92, 18.Avg.2019

Crvena zvezda je dobila novo pojačanje pošto je dogovorila prelazak argentinskog fudbalera Matea Garsije iz Las Palmasa...Garsija je rođen 1996. godine, a igra na poziciji krila...Mozzartsport je preneo da obeštećenje iznosi 1.800.000 evra, a i da će 23-godišnjak zarađivati 500.000 evra godišnje...“Pregovori...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.