Drulović zna gde je pogrešio Lazar Marković

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drulović zna gde je pogrešio Lazar Marković

Bivši trener Partizana istakao je da je Lazar Marković napravio jednu grešku u svojoj karijeri, ali i da je siguran da će podići nivo svoje igre na daleko viši nivo.

Lazar Marković nalazi se na udaru pojedinih navijača Sportinga jer ne pruža partije kakve se od njega očekuju, a daleko veći uticaj na celu situaciju ima i činjenica da je igrao za najvećeg rivala Sportinga, Benfiku.

Desilo se da su mu navijači zviždali kada je izlazio iz igre u meču sa Borusijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Dortmunda.

"Mislim da njemu to nije toliko bitno, odlično se nosi sa tim rivalitetom. A ako Marković bude igrao dobro, prihvatiće ga i navijači Sportinga", rekao je Ljubinko Drulović koji je svojevremeno igrao za Porto i Benfiku u Portugaliji.

"Prerano je napustio Benfiku, mogao je da ostane još dve, tri godine i stekne iskustvo.

Otišao je suviše rano u Englesku gde je konkurencija mnogo jača, a onda u Tursku gde je imao problema sa povredom. Ali on je spektakularan profesionalac koji će napredovati, još nije dostigao svoj maksimum"
, istakao je Drulović.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.