Drugi poraz Voše u Ligi šampiona

Izvor: B92, 01.Okt.2015, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi poraz Voše u Ligi šampiona

Rukometaši Vojvodine duživeli su drugi poraz u Ligi šampiona ove sezone, u trećem kolu takmičenja.

Bodove u Novom Sadu osvojio je portugalski tim Porto koji je slavio 27.23 (14:8).

Portugalci su dominirali od starta meča, već na poluvremenu stekli nedostižnu prednost te zasluženo došli do druge pobede u grupi D.

Najefikasniji u timu Vojvodine bio je Zoran Nikolić sa 6 golova, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pet je dao Strahinja Stanković, dok ih je sa četiri pratio 17-godišnji Milan Jovanović.

U timu Porta su se sa po pet golova istakli Žilberto Brito Duarte i Antonio Rodriges Areja, dok je četiri postigao Rikardo Silva Moreira.

Vojvodina će u četvrtom kolu gostovati Prešovu 10. oktobra.
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković,   Milan Stanković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina poražena po drugi put

Izvor: TV Arena Sport, 01.Okt.2015

Rukometaši Vojvodine, u trećem kolu takmičenja, doživeli su drugi poraz u Ligi šampiona ove sezone. Poraženi su od Porta rezultatom 27:23...Portugalski tim Porto je dominirao od starta meča, već na poluvremenu stekli nedostižnu prednost (14:8) i zasluženo došli do druge pobede u grupi D...Najefikasniji...

Nastavak na TV Arena Sport...

LIGA ŠAMPIONA: Vojvodina poražena od Porta

Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 08:10

Rukometaši Vojvodine izgubili su večeras u Novom Sadu od ekipe Porta sa 27:23 (14:8), u utakmici 3. kola C grupe Lige šampiona.. . Prvak Srbije pretrpeo je drugi poraz u grupi, nakon što je prethodno slavio protiv ruskog tima Čehovski Medvedi.. Bolji od tstalih u ekipi Vojvodine bili su Nikolić...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.