Drugačije je kada igramo na svom stadionu, očekujem pun sever

Izvor: B92, 19.Feb.2020, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Drugačije je kada igramo na svom stadionu, očekujem pun sever"

Crvena zvezda će u subotu dočekati Vojvodinu u meču 22. kola Superlige Srbije.

Lider na tabeli igraće derbi kola sa crveno-belima iz Novog Sada 22. februara od 18:00.

Bivši kapiten Vojvodine, a sada vezista Zvezde očekuje zanimljiv meč i nada se velikoj podršci sa tribina.

Gostujući na Zvezda TV pričao je o predstojećem duelu.

"U narednom kolu igramo protiv Vojvodine koja je nezgodna i čvrsta ekipa sa odličnim trenerom Nenadom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lalatovićem. Sa nestrpljenjem iščekujemo da istrčimo na Marakanu. Iako je protiv Čukaričkog bilo mnogo naših navijača koji su nam pružili veliku podršku, drugačije je kada igramo na našem stadionu. Siguran sam da su se navijači uželeli utakmica na stadionu 'Rajko Mitić' i da će doći u velikom broju kako bismo ostvarili još jedan korak ka osvajanju titule. Navijači nas podrškom uvek nose do dobrih rezultata, očekujem pun 'sever' a mi ćemo protiv Vojvodine učiniti sve da zabeležimo novu pobedu."

Pričao je i o pripremama i saradnji sa novim trenerom Dejanom Stankovićem.

"Odlično smo radili na pripremama, pažnja se obraćala na svaki detalj. Dosta nam je značilo vreme provedeno sa novim trenerom, siguran sam da ćemo u nastavku izgledati još bolje. Bilo je i nekoliko promena u timu u odnosu na prvi deo sezone. Priključeni su mlađi igrači koji su se fenomenalno pokazali. Pohvalio bih Nikolića i Gavrića koji su pružili odličnu partiju protiv Čukaričkog i doprineli pobedi."
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Novi Marin" već ostvario jedan san, sada želi novi!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020

Momak ima veliku ulogu u timu Dejana Stankovića...Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić zablistao je na meču sa Čukaričkim, a u razgovoru za Zvezda TV kazao da je ostvario jedan, ali ubrzo ga čeka još jedan podvig koji želi da ostvari..."Fenomenalan je osećaj postići gol za Crvenu zvezdu, klub...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.