Izvor: Blic, 13.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drobnjak: U Beogradu gube Olimpija i Unikaha

Drobnjak: U Beogradu gube Olimpija i Unikaha

Predrag Drobnjak je u Zagrebu, kao trofejni reprezentativac plavih i bivši NBA igrač, imao status najveće zvezde.

Iskusni košarkaš crno-belih je zajedno sa ostatkom ekipe čitavih pola sata bio zaključan u svlačionici, pošto je trener Duško Vujošević imao šta da kaže svojim izabranicima.

- Loše, prilično loše. Zasluženo smo izgubili, ali na kraju rezultat nije realan odnos snaga onoga što se dobrim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << delom utakmice odvijalo na terenu. Cibona je uspela da trijumfuje i sa više od devet razlike, koliko smo ih mi dobili u Beogradu, iako smo mi bili u konstantnom vođstvu. Pad je usledio usled loše igre u napadu, a Cibona je kontranapadima uspela da nas stigne i napravi veliku prednost - rekao je Drobnjak.

Centar Partizana je optimista kada je reč o finišu takmičenja po grupama u Evroligi.

- Nije realno da se nadamo trijumfu nad Panatinaikosom u Atini, ali je zato sasvim očekivano da u 'Pioniru' savladamo Olimpiju i Unikahu. Dakle, sada sve zavisi od nas, sa još dve pobede eto nas u Top 16 - zaključio je Drobnjak.

D. J. B.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.