Drinkvoter tražio od Lestera da ga pusti u Čelsi

Izvor: RTS, 30.Avg.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drinkvoter tražio od Lestera da ga pusti u Čelsi

Fudbaler Lestera Deni Drinkvoter zatražio je da ga taj klub pusti u Čelsi, preneli su britanski mediji.
Lester je ovog leta dva puta odbio ponude Čelsija za igrača kome ugovor ističe na leto 2021.

Njega trener Čelsija Antonio Konte vidi u paru na sredini sa Ngolom Kanteom, s kim je bio saigrač u Lesterovom osvajanju Premijer lige pretprošle sezone.
Drinkvoter zbog povrede još nije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nastupio za Lester ove sezone.
Čelsi za sada bezuspešno pokušava da se pojača u finišu prelaznog roka.
Everton je odbio ponudu od 25 miliona funti za Rosa Barklija, što je duplo manje od sume koju traži taj klub. Takođe, fudbaler Arsenala Aleks Okslejd-Čembrlen ne želi da pređe u Čelsi.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Drinkvoter zatražio da ga klub pusti u Čelsi

Izvor: B92, 30.Avg.2017

Engleski igrač Deni Drinkvoter tražio je od Lestera da ga pusti u Čelsi, preneli su danas britanski mediji...Lester je ovog leta dva puta odbio ponude Čelsija za igrača kome ugovor ističe na leto 2021...Njega trener Čelsija Antonio Konte vidi u paru na sredini sa Ngolom Kanteom, s kim je bio saigrač...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.