Dražić: Znaju sad Grobari za koga kuca moje srce

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dražić: Znaju sad Grobari za koga kuca moje srce

Svi zbunjeni... Dejan Dražić, igrač OFK Beograda, postiže gol u Humskoj, zaleće se ka Jugu. Navijači ga vređaju, a on im je potrčao da se izvini, jer nije želeo da slavi gol protiv kluba za koji navija. Nije mu bilo lako u tim momentima, navijači su mislili da ih provocira pa su ga počastili sa "Pi.. c..." dok je priča sasvim bila drugačija.

- Navijači Partizana su sve pogrešno razumeli, u prvom trenutku mi je bilo jako žao zbog toga. Međutim, posle meča su shvatili moje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << namere, da nisam hteo da slavim pogodak iz poštovanja prema Partizanu. Sve smo rešili i meni je drago zbog toga jer i oni dobro znaju za koga moje srce kuca - jasan je Dražić u razgovoru za Novosti.

Ekipa OFK Beograda igra veoma dobro ove sezone, kiks protiv Čukaričkog (0:4) na sreću nije uticao na samopouzdanje ekipi koja je u Humsku stigla bez Micevskog, Obradovića i Vukovića.

- Nikad nisam izgubio u životu na taj način, pet kontri, četiri gola. Ali, kao ekipa smo reagovali na pravi način, „utegli smo se“ i osvojili bod u Humskoj. Mogu da kažem i istorijski, jer smo se vratili neporaženi posle osam godina. Nije bilo lako protiv Partizana, pogotovo u nastavku kad su nas pritisli. Ipak, mislim da smo zaslužili da ne izgubimo.

Rezultat iz Humske dodatno obavezuje mladi tim, svestan je toga i Dražić.

- Baš tako, ali realno mi zaslužujemo poziciju na kojoj se nalazimo jer kvalitetno i mnogo radimo. Naš cilj do kraja sezone je da budemo u prvih pet timova u ligi i sve preko toga biće zaista uspeh za svako poštovanje.

Omladinski reprezentativac je kod trenera Dejana Đurđevića počeo da igra još bolje nego prethodne sezone kad je bio hit čim se pojavio.

- Sazrevao sam i ja polako. Iako igram po krilu kao i pre, delujem i kao drugi špic tako da sam bliži golu, a i ime mi se češće pojavljuje na semaforu - uverava Dražić.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

''Grobari'', znate li za koga kuca Dražićevo srce?

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2014

Napadač OFK Beograda zbunio je mnoge jučerašnjom proslavom gola protiv Partizana u Humskoj, ali kako danas ističe, rešio je nesporazum sa ''Grobarima''.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.