Dragićević: Poštujem stav Delija, ali su nam potrebni

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Apr.2014, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragićević: Poštujem stav Delija, ali su nam potrebni

Predstojeći fajnal for ABA lige (24. do 27. aprila) i meč protiv Cibone, do subote uveče bile su zabranjene teme u Crvenoj zvezdi.
(FOTO: N. Negovanović)
Cilj je bio da se ekipa koncentriše na Radnički i potom sa maksimalnim učinkom u Super ligi okrene završnom turniru regionalnog takmičenja od koga zavisi da li će tekuća sezona biti uspešna ili ne.
Koliko god to delovalo kao teška misija, s obzirom na težinu i značaj izazova koji slede, izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Dejana Radonjića su uspeli. Rezultat je jedna od najlakših pobeda protiv Radničkog u poslednje vreme.
Dok broji sate do okršaja sa Cibonom, Dragićević se prisetio i 2009. kada je Partizan bio neprelazna prepreka u polufinalu fajnal fora.
Sada su stvari dosta drugačije. Imali smo i tada kvalitetnu ekipu, kao i odličnog trenera Pešića. Ali, sada smo jači. Pobedili smo mnogo teških utakmica koje su nam pomogle da izgradimo pobednički karakter. Čak i kada nam ne ide, mi dobijamo mečeve što su odlike samo jakih timova. Takođe, tada nismo imali dominaciju na petici, kao što je to sada slučaj – istakao je Tadija Dragićević.
Poznato je da najvatrenije pristalice Crvene zvezde ne dolaze organizovano na mečeve regionalne lige. Ipak, krilni centar se uprkos tome nada velikoj podršci.
Svestan sam stava Delija i poštujem ga. Ali, mnogo puta se dešavalo da uprkos njihovom odsustvu dvorana bude puna i da imamo fantastičnu podršku. Potreban nam je svaki navijač. Nadam se da će naše pristalice prepoznati značaj fajnal fora, da će nam svojim prisustvom i podrškom pomoći da dođemo prvo do Evrolige, a zatim i do dragocenog trofeja.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Želim dva kluba u Evroligi, biće teže Partizanu

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Apr.2014

Pokušao je Radnički da se suprotstavi Crvenoj zvezdi i izdržao poluvreme. A, onda su na površinu počele da isplivavaju mnogo boljke koje prate „kratku klupu”.. (FOTO: M. Rašić). Kragujevčani su već u trećem periodu izgubili korak, pa Stefanu Birčeviću na kraju nije preostalo ništa drugo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.