Dragić još jednu sezonu u Baskoniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2020, 11:57

Dragić još jednu sezonu u Baskoniji

Slovenački košarkaš Zoran Dragić produžio je saradnju sa španskim šampionom Baskonijom za još jednu godinu, saopštio je danas klub.

Mlađi brat NBA košarakša Gorana Dragića u Baskoniju je stigao u januaru iz nemačkog Ulma, kada je bilo dogovoreno da ostane do kraja sezone.

Nakon igranja u Evroligi i doprinosa u osvajanju titule prvaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Španije, Baskonija je odlučila da ga zadrži i u narednoj sezoni. Do prekida sezone zbog panedmije korona virusa, Dragić je u Evroligi prosečno beležio 7, 8 poena i dve asistencije.

Na završnom turniru španske ACB lige, 31- godišnji bek imao je učinak od 8,4 poena, dve asistencije i 1, 7 skokova.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragić još jednu sezonu u Baskoniji

Izvor: RTS, 05.Avg.2020

Slovenački košarkaš Zoran Dragić produžio je saradnju sa španskim šampionom Baskonijom za još jednu godinu, saopštio je danas klub. . Mlađi brat NBA košarakša Gorana Dragića u Baskoniju je stigao u januaru iz nemačkog Ulma, kada je bilo dogovoreno da ostane...

Nastavak na RTS...

Dragić ostaje u Baskoniji

Izvor: B92, 05.Avg.2020

Slovenački košarkaš Zoran Dragić nastupaće za Baskoniju i naredne sezone...Dragić je stigao u januaru iz nemačkog Ulma u ekipu Baskonije...Odigrao je 11 utakmica u španskoj ACB ligi prosečno beležio 7,1 poen...Sa Baskonijom je osvojio titulu šampiona Španije, a Valensiji je u polufinalu ubacio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.