Dragan Džajić sazvao sednicu Skupštine FSS

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 14:30

Dragan Džajić sazvao sednicu Skupštine FSS

Oglasio se predsednik.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dragan Džajić sazvao je za 30. jun drugu redovnu sednicu Skupštine FSS, saopšteno je.

- U skladu sa odrebama iz člana 46. stav 1. Statuta FSS i na osnovu odredbi iz člana 6. Poslovnika o radu Skupštine FSS, a u vezi sa članom 25.

- Poslovnika o radu Skupštine FSS, konstatujući i izjavljujući da su saziv i sastav Skupštine FSS sačinjeni u skladu sa odredbama Statuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << FSS, predsednik FSS Dragan Džajić, saziva drugu redovnu sednicu Skupštine za 30. jun sa početkom u 14 časova u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi - navodi se u saopštenju FSS.

Džajić je za predsednika FSS izabran 14. marta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.