Dovođenje Ibrahimovića bio bi promašaj!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dovođenje Ibrahimovića bio bi promašaj!

Bivši hrvatski reprezentativac, Zvonimir Boban, u izjavi za italijanske medije dao je svoje mišljenje o aktuelnom stanju u italijanskim gigantima i aktuelnom prelaznom roku.

On je u intervjuu za italijanski Skaj Sport rekao da bi dovođenje švedskog napadača bio pogrešan potez, jer je Milan već doveo dva napadača i da bi još jedan bio previše. Istakao je da su Karlos Baka i Luis Adrijano sasvim dovoljni u napadau i da bi Ibrahimovićev dolazak samo gušio prethodnu dvojicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Baka igra na poziciji špica i ja ne vidim kako bi on i Ibrahimović mogli da igraju zajedno. Takođe on je vrlo skup i njegovo dovođenje bio bi veliki rizik, u napadu.Tandem Baka-Adriano je pun pogodak", rekao je Boban za Skaj Sport.

Takođe, legenda Milana je rekao da bi 'Rosoneri' morali da dobiju pojačanje pre svega u odbrani jer je to trenutno slaba tačka tima.

On smatra da bi ekipa koju predvodi Siniša Mihajlović trebalo da igra u formaciji 4-4-2 sa Adrianom i Bakom u špicu.

"Rani je za bilo kakve ocene, videće se već na startu sezonu kako će se pojačanja uklopiti u tim, ali mislim da je Inter doveo bolja pojačanja u ovom prelaznom roku i da je trenutno bolja ekipa" istakao je Hrvat.

Milan je prethodnu sezonu završio na 10.mestu posle očajne sezone, pod vođstvom italijanskog trenera Filipa Inzagija.

Dovođenje Ibrahomovića opet je aktuelno na San Siru, vest pročitajte ovde.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.