Dovedeš Alvesa i ne možeš da ne osvojiš trofej!

Izvor: Mondo, 29.Jul.2017, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dovedeš Alvesa i ne možeš da ne osvojiš trofej!

Fudbaleri Pari sen Žermena po peti put uzastopno osvojili su Superkup Francuske!

Duel između Monaka, francuskog šampiona, i Pari sen Žermena, pobednika Kupa Francuske, u Tanžeru na severu Maroka pripao je "svecima" nakon preokreta 2:1 (0:1).

Prvaci su u subotu uveče pred prepunim stadionom na afričkom kontinentu prvi stigli do prednosti sjajnim golom Đibrila Sidibea u 30. minutu.

Posle kombinacije na sredini terena, usledila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je "lopta sa očima" pridošlice iz Anderlehta Jurija Tilemansa, koju je Sidibe, iako defanzivac, u maniru rasnog strelca sproveo iza leđa golmana "svetaca" Alfonsa Areole.

Međutim, u nastavku utakmice dogodio se potpuni preokret u režiji novajlije iz Juventusa Danija Alvesa, koji je bio najzaslužniji za preokret i prvi ovosezonski trofej Parižana.

Verovali ili ne - ovo je 34. trofej koji je Alves osvojio sa klubovima za koje je igrao.

Dani Alves FK earlier. He still has it pic.twitter.com/ELq7mNZhs8

— RYΔN (@FilthFromWilf) July 29, 2017

Brazilac je najpre u 51. minutu sjajnom "bombom" iz slobodnog udarca doneo izjednačenje "svecima", da bi potom fantastičnom asistencijom  samo 12 minuta kasnije na "tacni" servirao loptu Adrijanu Rabiou.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.