Dota2 zakrpa 7.01 balansira Talente

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dota2 zakrpa 7.01 balansira Talente

Natures Prophet nema više +6 Treeanta.

Samo sedam dana od najvećih promena u istoriji popularne MOBA igre, Icefrog je spremio novu zakrpu gde se pozabavio Talentima heroja, koji su, za neke heroje, tako dobro izgledali na papiru ali su se pokazali prejaki ili potpuno beskorisni u igri.

Čuveni talenat za Natures Prophet 25 nivo - +6 Treeants, koji je postao meme inspirisan Admiral Bulldogom, je eliminisan iz igre. Umesto toga postojeći treeanti će dobiti dupli damage >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i HP.

Ovom zakrpom oslabljeni su i Lycan i Visage koji su u prvoj nedelji nove verzije igre, vladali pubovima. Što se tiče Captain`s Mode, Necrophos je vraćen u listu heroja dostupnih igračima. Više informacija o promenama možete pročitati na dota2 blogu.

Evo i videa koji će vam dočarati zašto je Visage oslabljen u ovoj zakrpi:

Izvor; KlanRUR.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dota 7.00 - Usponi i padovi heroja u prvih sedam dana

Izvor: B92, 21.Dec.2016

Visage, Lycan, Sven i Omniknight su pored Monkey Kinga naj(ne)aktivniji heroji nove verzije igre...Najnovija verzija Dota2 igre, sa oznakom 7.00, je unela toliko novih promena da imate osećaj da ovaj dodatak nije zakrpa nego nova igra. Nedelju dana od izlaska sedmice sagledaćemo najuspešnije heroje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.