Dota 2  Još tri ekipe preostale na Majnoru u Bukureštu

Izvor: B92, 13.Jan.2019, 04:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dota 2 " Još tri ekipe preostale na Majnoru u Bukureštu

Završen je i treći dan Dota 2 Majnora, koji se održava u glavnom gradu Rumunije, a u nedelju 13. januara su nam preostala još 2 meča.

Kineska ekipa EHOME je obezbedila mesto u finalu, pa im preostaje da sačekaju duel između Gambita i Keen Gaminga. Ekipa EHOME je do sada prikazala sjajnu formu, s obzirom da su i dalje neporaženi. U grupnoj fazi su odigrali bez greške da bi nakon toga u gornjem delu žreba savladali baš dve ekipe koje će se sastati u finalu donjeg dela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žreba.

Gambit i Keen Gaming su dve ekipe koje su zauzele prve dve pozicije u grupi A, što im je bilo dovoljno za plasman u gornji deo žreba. Kao što smo već spomenuli Keen Gaming je bio poražen od EHOME-a, da bi nakon toga bez problema savladali Team Team i NiP da bi stigli do mesta na kojem se nalaze. Gambit je nakon ubedljive pobede nad OG-em, takođe izgubio od EHOME-a, pa su sa tim porazom čekali Keen.

U prvom meču dana, koji počinje oko 10:00 po našem vremenu, ako pogledamo dosadašnju formu, Gambit bi ipak trebao da bude mali favorit, ali s obzirom da se ekipe bore za poslednje preostalo mesto na Mejdžoru, možemo očekivati veoma uzbudljive mečeve. Najveće razočarenje ostaće veoma razočaravajuće partije koje je pružio šampion TI8, OG. Oni bez Ane ne izgledaju kao tim koji je oduševio sve fanove sjajnim igrama tokom najvećeg turnira. I dalje deluju kao da su na godišnjem odmoru, pa će samim tim propustiti i drugi Mejdžor u ovoj sezoni.

Od preostale 3 ekipe, ko je vaš favorit za osvajanje poslednjeg preostalog mesta na Mejdžoru u Kini?

Izvor: RUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.