Dostanić zvanično otišao iz Zvezde

Izvor: B92, 02.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dostanić zvanično otišao iz Zvezde



Fudbalski klub Crvena zvezda i bivši trener Ratko Dostanić i zvanično su raskinuli ugovor i ponedeljak.

To je epilog sastanka na "Marakani" predsednika Crvene zvezde Dragana Stojkovića i Ratka Dostanića, doskorašnjeg trenera crveno-belih. Pošto je bivši stručnjak imao ugovorom garantovan posao do juna 2007. godine, pronađeno je najbolje rešenje za obe strane...

"Sve smo se brzo dogovorili - rekao je Dostanić.- Saradnja je zvanično prekinuta, ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << raskinut i svako ide svojim putem. Mogu da kažem otvoreno da su razgovori sa predsednikom Stojkovićem bili korektni i bivšem klubu želim sve najbolje u predstojećoj sezoni. Zvezda je bila i ostala u mom srcu i ponosan sam što sam deset meseci vodio tim koji je talentovan i koji će tek pokazati prave vrednosti".

Očekivalo se da Dostanić i Zenga razgovaraju oko rada u pripremnom periodu.

" Imao sam želju da se sastanem sa Zengom, ali vidim da to nije potrebno. Tu su i moji saradnici u stručnom štabu koji mogu da pomognu".

Dalji planovi Dostanića za sada su tajna.

"Prvo želim dobro da se odmorim. Idem na more, pa ćemo posle videti. Biće posla", zaključio je na kraju Dostanić i sa osmehom zatvorio jednu stranicu svoje trenerske karijere.

Put ga će verovatno odvesti negde u Evropu, a nije tajna da je letos Dostanić imao ponude iz Bugarske i Austrije...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.