Dosada na Old Trafordu, Arsenal preskočio Junajted!

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosada na "Old Trafordu", Arsenal preskočio Junajted!

Junajted zaustavio Liverpul koji je prvi, ali sa bodom prednosti u odnosu na Siti. Bez golova, gotovo bez šansi, u Londonu, Arsenal završio posao u prvom delu.

Na "Old Trafordu" miran početak, bez pravih šansi, nije odustajao Klop od ranog presinga, ali je domaćin uspevao da drži linije i ne dozvoli priliku da Mane, Firmino i opasni Salah stignu u šansu da ugroze De Heu.

Na drugoj strani probao je Rašford bez efekta.

Mnogo problema za Solskjera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << morao je da zameni Matu i Ereru zbog povreda, a onda je i Klop morao da posegne za Staridžom kada je bilo jasno da Firmino više ne može, sve to se desilo u pola sata, od igre ništa...

Najbolju šansu imao je Lingard koji je primio pas Lukakua, ali je Alison sjajno intervenisao, najbolja akcija domaćih. Ali, onda Lingard mora napolje, i on se povredio, umesto njega Sančez, četvrta prinudna izmena u utakmici.

U nastavku prilika za Pogbu, ali je bio u ofsajdu, sjajna atmosfera, mnogo bolja nego ono što smo videli na terenu.

Liverpul nikako da nađe put do mreže, probao je Vajnaldum, a onda junak od jesenas Šaćiri ulazi u igru, adut Klopa, pokušaj da se igra na pobedu.

Junajted je postigao gol, tačnije Matip je pogodio svoju mrežu, ali je na njegovu sreću prethodno Smoling bio u nedozvoljenoj poziciji.

Smoling je u samom finišu zakasnio na jedan centaršut i to je bilo sve, neopisiva dosada na "Old Trafordu", ali je Junajted uspeo da zaustavi Liverpul i učini uslugu gradskom rivalu.

Liverpul se vratio na prvo mesto, ali imaju samo bod više od Sitija i do kraja će sve biti otvoreno.

Sautempton je imao sjajnu šansu na početku meča, a onda primio dva gola za desetak minuta, prvo je Lakazet izbegao ofsajd zamku za vođstvo, da bi Mihtarijan posle akcije Ivobija povećao prednost Sejntsa. Gosti su igrali, domaći postizali golove.

I u nastavku je domaćin čekao šansu, dok su igrači Sautemptona pretili, ali naivno su primili golove, nikako ne uspevajući da se vrate u meč.

Na kraju 2:0 za Arsenal, pobeda za četvrto mesto, dva boda više, ali i meč više od Junajteda.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Klop jednom rečju objasnio kakav su fudbal igrali Junajted i Liverpul!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2019, 09:39

Nemac iskren na kraju meča, i zaista je tako....Nismo videli ništa, desetkovani Junajted, Solskjer koji je morao da izvrši tri izmene do poluvremena i nemoćni Liverpul koji nije stvorio šansu...Na kraju, najviše se svemu radovao Siti, a nije jasno zbog čega Liverpul nije više rizikovao, vratili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.