Dortmund rekao cenu, Barsa zabezeknuta!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dortmund rekao cenu, Barsa zabezeknuta!

Uprava nemačkog kluba ne želi da se odrekne jednog od najperspektivnijih igrača.

Barsa će ovog leta izvesno biti veoma aktivna na transfer pijaci.

Prodavaće, ali i kupovati, a na radaru kluba našao se i ofanzivac "Milionera" Osman Dembele.

Bivši igrač Rena je i minulog leta bio na radaru "Blaugrane", ali je uprava Borusije bila brža i konkretnija, te su uspeli da ga privole da se preseli na "Signal Iduna Park".

On je u svojoj debi sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zablistao, postigao je 10 golova i upisao 18 asistencija u svim takmičenjima za "Milionere", te je ponovo skrenuo pažnju katalonskog giganta.

Njegov saigrač iz reprezentacije Francuske i fudbaler Barselone Samuel Umtiti, izjavio je da se Dembele sviđa Barseloni i da bi on jako voleo da ga vidi u redovima svoje ekipe.

"Nas dvojica se odlično slažemo. Znam da je Barsa zainteresovana za njega, ali sve strane moraju prvo da se dogovore.

Dembele bi se sjajno snašao kod nas, svojim kvalitetom bi nam doneo mnogo toga.

Ukoliko dođe, sačekaćemo ga raširenih ruku, ali prvo mora da se dogodi nešto zvanično da bi govorili o tome.

Ako dođe, može da spava kod mene
", izjavio je Umtiti.

Ipak, Umtitijeve želje teško da će biti ispunjen. Borusija je Dembelea platila svega 15 miliona evra, a sada za njegove usluge traži čak 89 miliona, prenosi "Mundo Deportivo".

Barsa to sigurno neće platiti, a pored Dembelea mogli bi da ostanu bez još jednog željenog pojačanja, više o tome u nastavku.

Šta će biti sa Beljerinom? https://t.co/nrfFV4lyJ8

— Sportske.net (@sportske) 10. јун 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Borusija traži 90 miliona € za Dembelea

Izvor: B92, 11.Jun.2017, 20:39

Borusija Dortmund odredila je cenu za svog mladog krilnog napadača Osumanea Dembelea – 90 miliona evra..."Milioneri" su Dembelea platili 15 miliona evra Renu pre samo godinu dana, a sada se za njega interesuje Barselona...Dembele ima 20 godina, a u debitantskoj sezoni u dresu bundsligaša postigao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.