Izvor: RTS, 20.Maj.2022, 16:48

Dortmund ostao bez Holanda, a sada i bez trenera

Borusija iz Dortmunda objavila je da je raskinula saradnju sa trenerom Markom Rozeom. "Milionere" će ovog leta napustiti najbolji igrač Erling Holand, a sportski sektor moraće da nađe i zamenu za upražnjeno mesto na klupi.
Iza Borusije je vrlo neuspešna sezona, u kojoj nisu uspeli da osvoje nijedan trofej, a ceh je platio Marko Roze sa kojim je raskinut ugovor.

"Milioneri" su završili kao drugi u Bundesligi, sa osam bodova manje od šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bajerna, dok su u Kupu šokantno poraženi od drugoligaša Sent Paulija u šesnaestini finala.
Da sezona bude za nezaborav, Dortmund nije uspeo da prođe grupu u Ligi šampiona, dok ih je u Ligi evrope eliminisao škotski Rendžers.
Ekipa Borusije ovog leta ostaće bez glavnog igrača Erlinga Holanda, koji će preći u redove Mančester sitija, pa je pred sportskim sektorom u klubu pakleno leto.
Najteži posao imaće novi sportski direktor Sebastijan Kel, koji će morati da nađe adekvatnu zamenu Rozeu, ali i da odradi vrhunski prelazni rok, kako se ne bi previše osetio odlazak Holanda.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.