Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2020, 18:44

Dortmund gazi, prva dva meča - 17 golova! (VIDEO)

Danas stradala Austrija - 11:2

Borusija je silovito krenula na pripremama u Austriji. Mada Lusijan Favr i te kako kombinuje i nikome ne daje više od 45 minuta, Milioneri izgledaju kao da nemaju ni najmanjih problema s realizacijom. Ako se protiv Altaha pre nekoliko dana i očekivala ubedljiva pobeda (6:0), Austrija iz Beča trebalo je da bude kud i kamo ozbiljniji rival. Ali ništa od toga. Borusija je dodatno podigla nivo ozbiljnosti i bez mnogo muke postigla čak 11 golova. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Doduše, dva je primila, što je podsetilo na glavni problem ovog tima - defanzivnu liniju.

Favr se, očito, ni naredne sezone neće odricati formacije 3-5-2. Od prvog minuta danas su u poslednjoj liniji igrali Menije, Akanđi i Feliks Paslak. U srcu terena počeli su mladi Holanđanin Imanuel Ferai, Vicel i Gereiro, po bokovima Rejna i Morej, u samom špicu Brant i Knauf. Kasnije su šansu dobili Belingem, Džan, Dilejni, Azar, Pišček, Sančo, Šulc, Volf i još neki mlađi igrači.

Nisu ulazili povređeni Rojs, zatim Haland, Daud, Humels, Mukoko...

Utakmicu je obeležilo nekoliko vrlo lepih akcija, odnosno prvi gol Džuda Belingema u dresu Borusije. Mladi Englez upisao je i asistenciju. Džejdon Sančo tri puta je asistirao i jednom pogodio, a istakli su se još Rejna (dva gola), Gereiro, Ferai, Džan, Volf, Azar, Duman i Šulc (po jedan).

A evo i golova sa meča protiv Altaha:

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.