Dortmund - Liverpul 1:1, drugo poluvreme

Izvor: RTS, 07.Apr.2016, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dortmund - Liverpul 1:1, drugo poluvreme

Borusija Dortmund igra protiv Liverpula u prvoj utakmici četvrtfinala Lige Evrope. Sve oči biće uprte u Jirgena Klopa, bivšeg trenera "milionera", a sada menadžera engleskog velikana. Direktan prenos je na Drugom programu RTS-a.
22.13 - GOOOL! Borusija stiže do izjednačenja. Najviši u skoku u kaznenom prostoru bio je Humels, koji preciznim udarcem glavom pogađa mrežu. Igrao se 48. minut. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
22.10 - Počelo je drugo poluvreme ...
21.53 - Poluvreme, rezultati: Borusija Dortmund - Liverpul 0:1, Atletik Bilbao - Sevilja 0:0, Braga - Šahtjor 0:1, Viljareal - Sparta Prag 1:0.  
21.48 - GOOOL! Liverpul vodi portiv Borusije Dortmund sa 1:0. Strelac je Divok Origi u 36. minutu, posle fantastičnog solo prodora.
21.05 - Počeli su mečevi četvrtfinala Lige Evrope, sastaju se: Borudija - Dortmund - Liverpul, Atletik Bilbao - Sevilja, Braga - Šahtjor, Viljareal - Sparta Prag.

Trener "crvenih" Jirgen Klop će prvi put izvesti jednu ekipu protiv svog bivšeg kluba Borusije, koju je uspešno predvodio u prethodnih sedam godina.
Klop je za to vreme osvojio dve titule u Bundesligi, Kup i igrao u finalu Lige šampiona 2013. godine, a na kraju sezone 2014/15. je napustio klub i pauzirao do oktobra, kada je preuzeo Liverpul.
On je bio omiljen kod navijača Borusije, koji su bili razočarani kada je napustio stadion Vestfalen.
"Pripremam svoj tim, koji mora da se popne na veoma visoku planinu, ali to je moguće. Biće to pravi izazov za obe ekipe. Ne mislim da smo u ovom trenutku favoriti za osvajanje titule, ali ako pobedimo Borusiju, onda bismo postali nešto nalik favoritu", rekao je Klop.
Očekuje se da publika na "Signal Iduna parku" (svima poznatijem kao Vestfalen) sa simpatijama dočekati povratak svog ljubimca.
Kako će to izgledati možete videti od 21.05 u direktnom prenosu na RTS 2. 
Pored meča u Nemačkoj, u istom terminu snage će odmeriti i ostali četvrtfinalisti: u španskom duelu Atletik Bilbao i Sevilja, Braga će dočekati Šahtjor a Viljareal prašku Spartu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.