Donaruma želi nastavak pregovora: Volim Milan i navijače

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2017, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donaruma želi nastavak pregovora: Volim Milan i navijače

Golman Milana Đanluiđi Donaruma spreman je da obnovi razgovore sa čelnicima "rosonera" kako bi se pronašlo rešenje oko produžetka ugovora.

Donaruma i kontroverzni menadžer Mino Rajola su odbili prve pregovore, ali su kasnije ublažili svoj stav kada je plan kluba bio da 18-godisnjeg golmana pošalju na tribine celu sezonu, uprkos tome što mogu da zarade veliki novac od transfera.

Nastavak sage je zakazan posle Evropskog prvenstva za mlade reprezentacije, na kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Donaruma sa Italijom sutra igra protiv Španije u polufinalu.

- Želim da izrazim ljubav prema Milanu i njegovim navijačima. Sada su mi misli sa reprezentacijom, nadam se da ćemo obradovati naciju. Obećavam da ću posle toga sastati sa klubom, zajedno sa porodicom i menadžerom, kako bismo diskutovali oko produžetka ugovora - napisao je Donaruma na svojoj stranici na "Instagramu".

Za mekši stav Donarumine strane najviše je zaslužan trener Milana Vićenco Montela u razgovorima sa njogovom porodicom.

Talentovanom golmanu ističe ugovor na leto 2018. godine, a odbio je pet miliona evra godišnje kako bi potpisao novu saradnju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Donaruma želi nastavak pregovora: Volim Milan i navijače

Izvor: RTS, 26.Jun.2017

. Golman Milana Đanluiđi Donaruma spreman je da obnovi razgovore sa čelnicima "rosonera" kako bi se pronašlo rešenje oko produžetka ugovora. Donaruma i kontroverzni menadžer Mino Rajola odbili su prve pregovore, ali su kasnije ublažili svoj stav kada je plan kluba bio da 18-godišnjeg golmana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.