Donald otkrio u čemu je problem, jasna poruka upravi!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donald otkrio u čemu je problem, jasna poruka upravi!

Šta će biti sa Mičelom Donaldom, čini se da je situacija sve komplikovanija?

Fudbaleri Crvene zvezde pre četiri dana počeli su zimske pripreme, a još uvek nije jasna situacija oko daljeg statusa Gelora Kange, Damijana Le Taleka, Ričmonda Boaćija i kapitena Mičela Donalda.

Kanga je najpre iznenadio kašnjenjem na pripreme, onda i odbijanjem ponude praške Sparte, za Boaćija se i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vagaju ponude, ali posle dolaska Bena, utisak je da je njegov odlazak sve izvesniji.

Preostala dvojica su u sličnoj situaciji. Postoje ponude i za Le Taleka i za Donalda, ali ni jedanm ni drugi još uvek nisu prelomili - ostaju ili odlaze ove zime.

Istovremeno, uprava Zvezde im je ponudila i nastavak saradnje ako već ne žele da odu, ali se i po tom pitanju okleva od strane dvojice igrača.

U izjavi za ''Mondo'', Mičel Donald je otkrio kakva je situacija kada je on u pitanju.

Za njegove usluge interesuje se moskovski Dinamo, ali utisak je da se njemu tamo ne ide, rado bi ostao u Zvezdi.

''Znam da se Dinamo interesuje, izneo sam im svoje uslove i to je sve za sada. Nisam u situaciji da moram da 'jurim' klub, već mi je želja da ostanem u Zvezdi do kraja sezone. Želim da osvojimo 'duplu krunu' i doguramo što dalje u Evropi. Ne želim da izneverim navijače i odem sada, na pola puta...'', istakao je Donald.

Ali, postoji problem i oko potpisivanja novog ugovora, a Donald ni to ne želi da krije.

''Postoji i ta opcija, ali da budem iskren, ne pod uslovima koje mi trenutno nude'', naglašava Donald.



Ugovor mu ističe na kraju sezone, pa ako ne produži ugovor, postoji opasnost da padne u drugi plan tokom proleća. Donald ne razume čemu takva razmišljanja.



''Niko iz Zvezde mi to nije pomenuo. Ako igrač pruža maksimum i igra dobro, trenira vredno, ne vidim zašto bi bilo tako",
zaključio je Donald.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.