Domračevoj zlato u bijatlonu

Izvor: B92, 14.Feb.2014, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domračevoj zlato u bijatlonu

Beloruska bijatlonka Darija Domračeva osvojila je zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju u trci na 15 kilometara.

Srebro je pripalo Selini Gasparin iz Švajcarske, dok se na trećem mestu pobedničkog postolja našla još jedna Beloruskinja, Nadežda Skardino.

Domračeva je trku na 15 kilometara završila za 43 minuta, 19 sekundi i šest desetinki, a na strelištu je zabeležila samo jedan promašaj u stojećem stavu.

Drugoplasirana Gasparin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Domračevom je zaostala 1:15.7 minuta, dok je Skardino bila 1:38.2 iza svoje sunarodnice.

Švajčarska bijatlonka i Skadrino su trku završile bez promašaja, ali ni uprkos tome nisu uspele da budu konkurentne za zlatnu medalju.

Četvrto mesto zauzela je Čehinja Gabrijela Sukulova, dok je peta bila Anais Beskon iz Francuske.

Domračevoj je ovo treća medalja na Zimskim olimpijskim igrama, a druga zlatna na Igrama u Sočiju, pošto je prethodno pobedila u trci na deset kilometara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Feningerova zlatna u superveleslalomu

Izvor: B92, 15.Feb.2014, 10:44

Austrijska skijašica Ana Feninger osvojila je zlatnu medalju u superveleslalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju...Feningerova je do titule olimpijske šampionke došla u vremenu od 1:25.52 minuta, sa 55 stotinki prednosti u odnosu na Mariju Hefl-Riš iz Nemačke, šampionke u superkombinaciji...Na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.