Dominacija Srba u Hrvatskoj, Borković pobedio ispred Vesnića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2020, 17:01

Dominacija Srba u Hrvatskoj, Borković pobedio ispred Vesnića

Srpski automobilisti dominirali su na startu šampionatu TCR Istočna Evropa na stazi Grobnik u Hrvatskoj, pošto je Dušan Borković pobedio na obe trke ispred Milorada Vesnića.

U konkurenciji 18 vozača, Pančevac je u svom Hyundai i30N TCR sa brojem 62 tokom prvog vikenda sakupio 55 bodova, pet na kvalifikacijama i po 25 na svakoj trci.

Borković je potpuno dominirao u svom očigledno vrhunski pripremljenomm Hjundaiu i30 koji vozi za mađarski tim M1RA.

U drugoj trci je pobedio čak i ubedljivije nego u prvoj, ostavivši drugoplasiranog Vesnića za skoro 12 sekundi.

Vesnić je u obe trke bio drugi, dok je Slovak Matej Konopka bio treći.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Borković dvostruki pobednik na Grobniku

Izvor: Radio 021, 26.Jul.2020

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković izvanredno je startovao u šampionatu TCR Istočne Evrope, jer je danas na stazi Grobnik, kraj Rijeke, pobedio u obe održane trke...Sjajne vožnje u kvalifikacijama omogućile su Borkoviću pol poziciju u obe trke i nagovestile odlično izdanje na startu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.