Dominacija: Ivana još jednom razbila konkurenciju

Izvor: Vesti-online.com, 27.Avg.2016, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dominacija: Ivana još jednom razbila konkurenciju

Posle bronze na Olimpijskim igrama u Riju i pobede u Lozani, novi uspeh Ivane Španović. Lepa Zrenjaninka ubedljivo je trijumfovala i na mitingu u Parizu, pretposlednjem u okviru ovogodišnje Dijamantske lige.

Naša najbolja atletičarka pobedila je skokom od 6,90 metara, koji je postigla u drugoj seriji. Iza Srpkinje ostale su Britanka Lorejn Ugen (6.80) i Estonka Ksenija Balta (6.59). Za pobedu, Španovićevoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je pripao ček na 10.000 dolara. Zanimljivo, posle tog skoka, Ivana je odustala od daljih pokušaja, verovatno zbog umora ili je bila sigurna da je rivalke neće prestići.

Ivana je u utorak pobedila u Lozani skokom od 6,83 i osvojila Dijamantsku ligu. Ivana ima 56 bodova. čak 40 više od Britni Ris. Dijamanska liga se završava u Cirihu, 1. septembra.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.