Domeniko Tedesko ostaje selektor Belgije

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 15:36

Domeniko Tedesko ostaje selektor Belgije

Ugovor produžen do 2026. godine.
Selektor reprezentacije Belgije Domeniko Tedesko produžio je danas ugovor sa nacionalnim fudbalskim Savezom (RBFA) do kraja Svetskog prvenstva, koje će 2026. godine biti održano u SAD, Kanadi i Meksiku.
Tedesko (38) je u februaru prošle godine preuzeo reprezentaciju Belgije, a sa ovom selekcijom uspeo je da izbori plasman na Evropsko prvenstvo, koje će od 14. juna do 14. jula biti održano u Nemačkoj. On će voditi Belgiju na EP u Nemačkoj, Ligi nacija i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026.
- Za mene je privilegija i čast da budem selektor Belgije. Svi u stručnom štabu uživamo u ovom poslu. Ja se 100 odsto poistovećujem sa Crvenim đavolima....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.