Dojadilo im, Nejmar je bivši, ali da li je plan nemoguća misija?

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dojadilo im, Nejmar je "bivši", ali da li je plan nemoguća misija?

Razloga je mnogo, svima je na vrh glave, ima mnogo razloga što je PSŽ jednostavno odustao, samo, ono što su uložili neće vratiti sigurno. Niko se neće navući...

Izgleda da je dogorelo do nokata.

Nije u pitanju samo povreda koja će Nejmara odvojiti blizu tri meseca od terena, desilo mu se isto što i prošle godine.

U PSŽ shvataju da su napravili veliku grešku. Jer, ma koliko doneo u ekonomskom, odnosno marketinškom smislu u prvo vreme, sada je opterećenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i za klub, i za državu Katar.

Sa njim, ili bez njega PSŽ bi osvojio domaće trofeje, to se ne dovodi u pitanje, ali Nejmar je posle neuspeha na Mundijalu i toga što je proglašen za varalicu i simulanta izgubio čak i status koji je imao u očima klinaca, sada više služi za podsmeh, nego kao idol.

Uz to, nije više mlad, pa će sve manje šanse biti da se oni koji dolaze identifikuju sa Brazilcem.

U Parizu mu sve smeta, od vremena, liga je slaba, svi ga tuku, tereni su loši, atmosfera očajna, sve to je iskoristila Barselona da te poruke pokaže De Jongu i da mu jednostavno olakša odluku da odbije "Pevce" i potpiše za Barselonu.

Kako tvrdi radio emisija "Čiringito", ulaganje u Paredesa i napad na još par igrača koji Parižani spremaju tokom leta, u skladu je sa namerom da prodaju Nejmara.

Ali, kome?

Real hoće Azara, oni nemaju novac za obojicu i još par meta, Barselona se isključila iz te priče, raspoloženje postoji, ali ne i novac.

PSŽ planira da Nejmara pusti za manje novca od 220 miliona koliko su platili, ali i da suma bude oko 180, sa njegovom platom od 35 miliona evra po sezoni, to jedino mogu eventualno da plate Siti ili Junajted.

Navodno mu je to i cilj, ostali nikako ne žele da pregovaraju, Juventus se recimo nada da će PSŽ prodavati Mbapea, oni su spremni da plate tu sumu za Francuza, ali jasno, o Nejmaru ne razmišljaju.

U Parizu su kivni što je jasno da je Nejmaru jedino stalo do reprezentacije, da svaki čas koristi da ode u Brazil, i mada nema loš odnos sa Tuhelom i saigrači su umorni od njegovog ponašanja. Upravo se Kavani navodi kao primer profesionalizma u odnosu na Brazilca.

Bilo kako bilo, naskupljeg svih vremena neće biti lako prodati...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.