Dogovor blizu Mihtarijan na kraju u Seriji A!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor blizu Mihtarijan na kraju u Seriji A!

Jutro odluke, Jermenin stiže na Apenine?

Roma bi danas trebalo da se pojača, posle Smolinga, još jedan igrač iz PL bi trebalo da stigne u redove "Vučice".

U pitanju je Henrik Mihtarijan, Jermenin iz Arsenala, koji je nekada sa Smolingom igrao u Junajtedu. Ovaj fudbaler je već dao pristanak, direktor Petraki, ali i trener Fonseka su veoma zagrejani za ovaj posao.

On bi trebalo da bude pozajmica od 4 miliona evra, plus mogućnost otkupa za još 15. Veći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << problem od transfer sume su primanja igrača, od 4 miliona po sezoni. Roma je tražila da jedan, manji deo nastavi da plaća Arsenal, ali čini se da će na kraju popustiti.

Jer, Mihtarijan bi bio pojačanje za bok, ima dosta iskustva, nikada nije u PL igrao kao u Dortmundu, ali bi u Italiji mogao da oživi karijeru.

On je juče ušao u igru u nastavku protiv Totenhema, ali Arsenal želi da smanji troškove, a Jermenin nije u prvom planu kod Emerija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.