Dogovor! Krenuo u Barsu, završio u Realu!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor! Krenuo u Barsu, završio u Realu!

Više nema dileme, Real doveo i drugo pojačanje za leto...

Vesti koje su stizale prethodnih nedelja bile su tačne, zaleđeni Adrijen Rabio će na kraju završiti u Real Madridu.

On je bio viđen kao pojačanje Barselone, ali je dolaskom De Jonga i zahvaljujući velikim zahtevima oko ugovora ispao iz orbite Katalonaca.

Odbio je Totenhem, pričalo se o Liverpulu, ali je povratak Zidana na klupu Reala bio sjajna vest za vezistu Pari Sen Žermena.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se dogovorio sa Zidanom, Kanal Plus javlja da više nema nikakve dileme i da će dogovor biti formalizovan u narednih par dana.

Rabio je na ledu u PSŽ jer nije želeo da produži ugovor, kažnjen je pošto je otkriveno da je u noći eliminacije od Junajteda bio u diskoteci sa prijateljima (iako nije bio u kombinaciji za tim), a dobio je po džepu i jer je odbio da putuje u Dubai na mini pripreme jer mu je otac bio teško bolestan i na kraju preminuo.

Sve pregovore oko njega vodi mama Veronika, nju baš ne vole u Pari Sen Žermenu jer postavlja uslove, a Rabio je eliminisan iz francuske reprezentacije kada je odbio da bude prva rezerva u slučaju da se neko povredi za Mundijal. On je odbio Dešampa i otišao na odmor, pa dok je sadašnji selektor na kormilu, za njega su "Les Blues" završena priča.

Rabio je bio i prošle godine meta Reala, kada je Kovačić otišao u Čelsi, ali je tada PSŽ tražio previše novca. Sada će ga izgubiti bez obeštećenja, a Real besplatno dobija igrača koji će pojačati konkurenciju u vezi.

Kako će se ovo odraziti na sadašnje igrače. I dalje se spekuliše da Kros odlazi, da nema mesta ni za Sebajosa, podsetimo već je stigao štoper Militao za 50 miliona evra iz Portoa. Najveća pojačanja, pre svih Azar, ali i navodno Pogba se tek očekuju, a Zidan traži i alternativu za Benzemu, u igri je i naš Luka Jović.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo: Rabio u Realu, Erera na njegovom mestu u Pari Sen Žermenu!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Apr.2019

Vesti iz Španije i Francuske glase da su transferi Adrijena Rabioa u Real Madrid i Andera Erera u Pari Sen Žermen gotove stvari! Francuzu ističe ugovor sa Svecima i seli se u Madrid dok će na njegovo mesto doći Španac kojem takođe na kraju sezone ističe saradnja sa Mančester Junajtedom. Rabio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.