Dobre vesti za navijače Voriorsa

Izvor: MVP.rs, 20.Apr.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti za navijače Voriorsa

Povreda prve zvezde tima nije ozbiljne prirode.

Svi fanovi Golden Stejta širom sveta, kao i u organizaciji Voriorsa, mogu da odahnu. Povreda skočnog zgloba desne noge Stefana Karija nije ozbiljna. Sjajni plejmejker je u utorak uradio pregled magnetnom rezonancom i on je pokazao da nema strukturalnih oštećenja u zglobu koji je Kari operisao 2011. godine.

Aktuelni MVP najjače lige na svetu i prvi kandidat da ponovo osvoji to priznanje povredu je doživeo u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << meču prve runde plej-ofa protiv Hjustona. Drugu utakmicu je propustio, a njegov nastup u trećem meču je pod znakom pitanja. Voriorsi vode u seriji sa 2-0.

(foto: NBAE via Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.