Dobre vesti za Đorđevića – evo kada će Teo biti SPREMAN

Izvor: Mondo, 27.Avg.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti za Đorđevića – evo kada će Teo biti SPREMAN

Srpski reprezentativac neće dugo pauzirati, u pogonu već od starta klupskih šampionata...

Miloš Teodosić će biti spreman za otvaranje italijanskog prvenstva u dresu Virtusa iz Bolonje, koja će se odigrati 25. septembra, prenosi "Korijere di Bolonja".

Oni tvrde da im je ova informacija došla iz izvora bliskih klubu, a svakako da je u pitanju dobra vest za košarkaša, ali i za selektora Srbije Aleksandra Đorđevića, koji je i na čelu stručnog štaba italijanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << velikana.

Miloš Teodosić se povredio na prijateljskoj utakmici sa Litvanijom koju je naša selekcija igrala u sklopu priprema za Svetsko prvenstvu u Kini, te se zbog toga ne nalazi na spisku igrača koji će na njemu nastupati od 31. avgusta.

Takođe, on se vratio u Italiju gde radi na oporavku kako bi se što pre vratio na parket. Njegovo prisustvo će svakako nedostajati našoj reprezentaciji, ali s obzirom na formu u kojoj ulazimo u šampionat, jasno je da je u Aziji izuzetno snažna garnitura košarkaša...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.