Dobre vesti, selektor može da računa na Vujina

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti, selektor može da računa na Vujina

Rukometni reprezentativac Srbije Marko Vujin povredio se na utakmici sa Hrvatskom, ali se na njega računa u daljem toku takmičenja.

"Oseća bolove u zatkolenoj jami odrazne noge. Klinički je izgledalo da se radi o Bekerovoj cisti, koja je bolno osetljiva na dodir i koju su već tretirali u Nemačkoj klupski lekari posle čega je odigrao i dve utakmice", rekao je lekar reprezentacije Slobodan Džudović.

Vujić je išao na konsutativni pregled i ultrazvuk u Splitu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gde je utvrdjeno da ima dve ciste od kojih je jedna sanirana, a druga delimično ispunjena.

Po rečima Džudovića, nisu primećene druge povrede mekih tkiva i Vujin je počeo sa intenzivnim fizikalnim tretmanom.

"Krenuli smo sa intenzivnim fizikalnim tretmanom i nadamo se da ćemo povredu brzo sanirati. Na Marka i dalje računamo", rekao je Džudović.

Reprezentacija Srbije je poražena u prvoj utakmici Evropskog prvenstva od domaćina Hrvatske sa 32:22, a sledeći meč Grupe A će igrati u nedelju protiv Švedske.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.