Dobre vesti sa Enfilda, evo kad se vraća Fabinjo!

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020, 10:42

Dobre vesti sa "Enfilda", evo kad se vraća Fabinjo!

Prvi pregledi Brazilca doneli veliku brigu navijačima šampiona.

Klop će morati maltene iz akademije da zove defanzivne igrače ukoliko se trend povreda sa štoperima nastavi.

Van Dajk je praktično završio sezonu, njegovu ulogu preuzeo je Fabinjo, ali je Brazilac morao da napusti teren posle svega pola sata u duelu sa Midtjlandom.

Prve prognoze su bile frapirajuće za "redse", sumnjalo se na povredu trećeg stepena tetive što bi značilo odustvo i do šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meseci! Ipak, jučerašnji pregled donosi nadu, Fabinjova povreda je manjeg nivoa - veruje se da će biti spreman posle novembarske reprezentativne pauze.

Tako da će Fabinjo ipak propustiti tri važna meča, Klopov tim igra sa Vest Hemom sada u subotu, potom putuju u Bergamo na noge Atalanti a onda duel koji svi čekamo - 8. novembar i gostovanje Mančester Sitiju.

U odbrani je jedino Džo Gomez u potpunosti spreman, Matip će najverovatnije propustiti utakmicu sa "čekićarima", tako da će pored Gomeza najverovatnije debitovati 23-godišnji Nejt Filips.

Videćemo kako će šampion prebroditi povrede uz nemilosrdni raspored.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.