Do glavnog žreba Vimbldona – još korak za Olgu

Izvor: Mondo, 26.Jun.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do glavnog žreba Vimbldona – još korak za Olgu

Srpska teniserka u tri seta pobedila Amandin Hes i plasirala se u finale kvalifikacija za Vimbldon.

Olgi Danilović nedostaje još jedna pobeda da se nađe u glavnom žrebu trećeg grend slema u sezoni. U 2. kolu kvalifikacija za Vimbldon Olga je pobedila Amandin Hes iz Francuske 2:1 (7:6, 6:7, 6:2).

Srpska teniserka će se za vimbldonsku vizu boriti protiv Beatriz Hadad Maiee. Brazilka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ima 23 godine i trenutno je 123. na VTA listi. U kvalifikacijama je postavljena za 17. nosioca, dok je Danilović 14.

Velika borba viđena je u prva dva seta meča između Srpkinje i Francuskinje. Oba su završena posle dodatnog 13. gema. Prvi je pripao Olgi 7:2, a drugi njenoj rivalki 7:4.

Danilović je u prvom setu prva stigla do brejka, ali je Hes napravila dva vezana i preokrenula rezultat. Ipak, Beograđanka je uspela da izjednači na 5:5 i da duel uvede u "tajbrejk".

Zanimljivo da je u drugom setu viđen potpuno isti razvoj događaja, ali su rivalke zamenile uloge. Francuskinja je prva oduzela servis, Danilović uzvratila sa dva brejka, ali je onda opet izgubila prednost.

U trećem odlučujućem setu Olga Danilović nije dozvolila iznenađenje protiv 232. na VTA listi. Napravila je dva brejka i lagano posle dva sata i 14 minuta privela duel kraju.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OLGI PRIPAO MARATON: Danilovićeva preko Francuskinje do poslednjeg kola kvalifikacija za Vimbldon

Izvor: Kurir, 26.Jun.2019

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se danas u poslednje kolo kvalifikacija za Vimbldon, pošto je danas u drugom kolu pobedila Francuskinju Amandin Es u tri seta, 7:6 (2), 6:7 (4) i 6:2.

Nastavak na Kurir...

Ispit zrelosti za Olgu Danilović

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2019, 12:41

Naša najtalentovanija teniserka, Olga Danilović danas polaže jedan od najvažnijih "ispita" u karijeri u pokušaju da se prvi put plasira u glavni žreb nekog od grend slemova. I to ne bilo kog, već najprestižnijeg - Vimbldona! RASPORED MEČEVA (-1 Č) Ona će popodne, ne pre 14 časova ukrstiti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.