Đurđić dvostruki strelac u novoj pobedi Hamarbija

Izvor: N1 televizija, 17.Maj.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđić dvostruki strelac u novoj pobedi Hamarbija

U prvom meču 10. kola švedske Alsvensken lige Hamarbi je slavio protiv Malmea.

Lider šampionata stigao je do osme pobede u sezoni, a četvrte vezane u svom devetom meču rezultatom 3:2 pred svojim navijačima i to nakon preokreta, a heroj Hamarbija bio je Nikola Đurđić sa dva gola.

Malme je dva puta vodio, a Hamarbi stizao zaostatak oba puta golovima Đurđića. Rikes je doneo vođstvo Malmeu u 19. minutu, da bi Đurđić 17 minuta kasnije na dodavanje Muamera Tankovića >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << izjednačio.

Po samom povratku igrača na teren, golom Svanberga Malme je ponovo bio u vođstvu. Đurđiću je ovoga puta trebalo 19 minuta da svom timu ponovo donese iznenađenje, a gol za novi trijumf Hamarbija postigao je Diba.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.