Đukić zadovoljan debijem u Kordobi

Izvor: B92, 26.Okt.2014, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić zadovoljan debijem u Kordobi

Trener Kordobe Miroslav Đukić rekao je da je njegov tim zaslužio da pobedi Sosijedad (1:1), ali da ga zadovoljava i remi, koji će značiti u borbi za opstanak.

Srpski stručnjak je debitovao na klupi tima iz Andalusije, koji nije uspeo zabeleži prvu pobedu ove sezone.

"Izuzetno važan bod za nas, ekipa je odlično reagovala posle primljenog gola. Bili smo staloženi, strpljivi i zadovoljan sam igrom mojih igrača.“

"Mislim da smo bili bliži pobedi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali moramo da nastavimo dalje u istom ritmu. Tek sam preuzeo ekipu i potrebno je vreme da stvari dođu na svoje mesto", rekao je Đukić, a prenosi španski list As.

On je posebno pohvalio napadača Himenesa, koji je postigao izjednačujući gol u finišu meča, ali i promašio dosta šansi.

"Himenes je uradio mnogo dobrih stvari na utakmici. Veoma mi je drago što je postigao gol posle nekoliko prilika, koji će mu mnogo značiti. Napadači žive od golova", zaključio je nekadašnji selektor Srbije.

Kordoba se posle devet kola Primere nalazi na 18. mestu na tabeli sa pet bodova.

U narednom kolu Kordoba gostuje madridskom Atletiku prvog novembra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.