Đukić isključen u pobedi Atletika

Izvor: B92, 23.Sep.2012, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić isključen u pobedi Atletika

Fudbaleri Atletiko Madrida naneli su treći uzastopni poraz Valjadolidu, čiji je trener Miroslav Đukić isključen na "Visente Kalderonu".

"Jorgandžije" su već u prvom poluvremenu stekle dva gola prednost preko Dijega Godina i Radamela Falkaa koji je pogodio sa penala.

U nastavku je smanjio Bueno, posle greške golmana Kurtoe, a u finišu gostima nije dosuđen čist penal zbog čega je Đukić oštro protestovao, i dobio crveni karton.

Antonio Rukavina odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je svih devedeset minuta za Valjadolid. Nešto ranije Levante je posle preokreta savladao Real Sosijedad sa 2:1.

Primera, 5. kolo:

Maljorka - Valensija 2:0 (1:0)

Viktor 8, Arismendi 55

Levante - Sosijedad 2:1 (0:1)

Barkero 70p, Martins 86 - Zurutuza 23

Atletiko Madrid - Valjadolid 2:1 (1:0)

Godina 31, Falkao 45p - Bueno 55

u toku:

Bilbao - Malaga

od 21.30:

Rajo Valjekano - Real Madrid

subota:

Saragosa - Osasuna 3:1

Selta - Hetafe 2:1

Betis - Espanjol 1:0


Barselona - Granada 2:0

ponedeljak:

Deportivo - Sevilja

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đukić isključen, Valjadolid poražen

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2012, 00:31

Fudbaleri Atletiko Madrida naneli su treći uzastopni poraz Valjadolidu sa 2:1, čiji je trener Miroslav Đukić isključen na "Visente Kalderonu"...Isključen jer je protestvovao zbog nedosuđenog penala - Miroslav Đukić.. .."Jorgandžije" su već u prvom poluvremenu stekle dva gola prednost preko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.