Đukić: Uradili smo najtežu stvar u fudbalu

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: "Uradili smo najtežu stvar u fudbalu"

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić kazao je da je njegova ekipa u duelu sa Radom uradila ono što je najteže u fudbalu.

Partizan je savladao Rad u okviru 11. kola Super lige iako je posle dva gola prednosti strepeo za pobedu.

Crno-beli su prvo poluvreme dobili rezultatom 2:0, zatim su za osam minuta izgubili prednost, ali su u završnici postigli još dva gola i upisali tri boda.

"Jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čudna utakmica, uradili smo najteže u fudbalu. Dali smo dva gola na strani, igrali odlično, mirno, bez problema, a onda smo ušli u frku i primili dva bezvezna gola. Onda smo uspeli ponovo da se vratimo u utakmicu, što je najbitnije uzeli tri važna boda. Ne smemo da imamo ovakve padove i uspone", rekao je posle utakmice trener Partizana Miroslav Đukić.

Golove za Partizan postigli su Ognjen Ožegović, Milan Mitrović, Đorđe Jovanović i Leandre Tavamba, dok su za Rad pogađali Igor Zonjić i Vule Vujačić.

Nakon deset odigranih utakmica Partizan zauzima drugo mesto na tabeli sa pet bodova manje u odnosu na Crvenu zvezdu, a prvu sledeću utakmicu crno-beli igraju u četvrtak protiv kijevskog Dinama u Ligi Evrope.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić: "Čudna utakmica"

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2017

Trener Partizana ocenio je da su njegovi igrači sami sebi zakomplikovali današnju utakmicu...Trener Partizana Miroslav Đukić ocenio je da je njegov tim danas odigrao "čudnu" utakmicu protiv Rada, što je ocena sa kojom se složio i trener "građevinara" Gordan Petrić..."Čudna utakmica. Posle prvog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.