Đovinkov povratak u voljeni klub?

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2020, 19:17

Đovinkov povratak u voljeni klub?

Vreme je da se vrati, kada je najpotrebniji.

Sebastijan Đovinko mi mogao da se vrati u Parmu, prenose italijanski mediji, a ni sportski direktor tog kluba nije negirao glasine.

Ovaj 33-godišnji napadač trenutno igra za Al-Hilal iz Saudijske Arabije, u koji je došao pre nešto više od godinu dana iz Toronta.

Skaj sport Italija pitao je direktora Parme o potencijalnom povratku Đovinka i samo je zagonetno odgovorio "videćemo...".

Takozvani "atomski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mrav", bio je na pragu povratka u Parmu još u januaru, ali je onda propao transfer Žervinja, pa je i Đovinko ostao u Saudijskoj Arabiji.

Đovinko je inače miljenik navijača, pošto je od 2010. do 2012. godine igrao kao pozajmljeni igrač Juventusa, i na 70 mečeva postigao je 23 gola i dodao 19 asistencija.

Parma posle pandemije koronavirusa sigurno neće biti u mogućnosti da dovodi zvučna pojačanja, tako da bi ovo bio zaista pravi potez Đovinka da ponovo pomogne klubu...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.