Đorđević prelomio - Oni (ne) idu na Evrobasket!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević prelomio - Oni (ne) idu na Evrobasket!

Kako je i najavio, selektor reprezentacije Srbije Saša Đorđević doneo je večeras odluku koja dvanaestorica igrača putuju na Evropsko prvenstvo.

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu KSS, prekobrojni su Nemanja Dangubić i Vladimir Štimac.



''Bila je ovo veoma teška odluka, sigurno jedna od najtežih. Nemanja Dangubić i Vladimir Štimac su fantastično radili i ponašali se od prvog dana pripremnog perioda.

Zaista su i ovoga puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlučivale nijanse. Oni su svakako dokazali da su deo ovog tima i da na njih računamo u budućnosti'',
istakao je Đorđević, u obrazloženju svoje odluke.

Prema tome, konačan Đorđevićev izbor dvanaestorice košarkaša koji će nas predstavljati na Evropskom prvenstvu izgleda ovako:

Miloš Teodosić, Bogdan Bogdanović, Nemanja Nedović, Stefan Marković, Dragan Milosavljević, Nikola Kalinić, Nemanja Bjelica, Marko Simonović, Zoran Erceg, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Ognjen Kuzmić.

Podsetimo, Srbija na Evropskom prvenstvu startuje 5. septembra, kada će joj rival biti selekcija Španije.

Srećno, ''Orlovi''!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.