Đorđević obećava još bolje partije u nacionalnom timu

Izvor: Press, 15.Nov.2012, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević obećava još bolje partije u nacionalnom timu

Napadač Nanta Filip Đorđević kaže da je prezadovoljan debijem za "A" selekciju Srbije i obećao da se neće zaustaviti samo na jednom golu koji je postigao sinoć protiv Čilea (3:1) u Sent Galenu.

Đorđevićevih 14 golova na 15 mečeva u dresu Nanta bila osnov za poziv u nacionalni tim, koji inače pod vođstvom selektora Siniše Mihajlovića kuburi sa efikasnošću. Srbija je do meča sa Čileom samo u tri meča tresla mreže u prethodnih 12 susreta. Upravo je Đorđević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koji je sinoć golom i asistencijom, najavio možda bolje dana kada je napad "orlova" u pitanju.

- Srećan sam zbog debija za a tim i zbog činjenice da sam postigao gol na prvom meču. Na ruku mi ide što i u Nantu igramo sa jednim napadačem, znao sam šta mi je zadatak u reprezentaciji, moguće da sam se zbog toga brže uklopio, ali stvarno nisam očekivao da ću postići gol već na debiju -rekao je Đorđević.

"Orlovi" su tako 2012. godinu, u kojoj ne mogu da se pohvale dobrim rezultatima, okončali pobedom.

- Zadovoljan kako smo odigrali, čuvali smo loptu, igrali zrelo i mislim da je tim zaista dobro funkcikonisao. Jeste da sam očekivao više od Čilea, ali ova pobeda nam je bitna za samopouzdanje pred nastavak kvalifikacija. Meni ostaje zadatak da nastavim sa dobrim igrama i golovima u klubu i da verujem kako ću i ubuduće dobijati poziv selektora Mihajlovića - zaključio je Đorđević.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.