Đorđević: Takve su okolnosti; Janković Život ide dalje

Izvor: B92, 25.Jun.2023, 16:17

Đorđević: Takve su okolnosti; Janković Život ide dalje

Srpske košarkašice sumirale su utiske posle još jedne pobede.

Izabranice Marine Maljković, posle meča sa Crnom Gorom, pružile još jednu veliku partiju.

Srbija je obezbedila peto mesto i evo šta na to ima da kaže Mina Đorđević:

"Drago mi je što smo ostvarili cilj i kvalifikovali se za kvalifikacije za Olimpijske igre i drago mi je što smo završili ovo pobedom jer smo na ovaj način trebali da igramo celo prvenstvo, ali takve su bile okolnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ispoštovale smo dogovor i mlađe igračice su imale ulogu što je jako bitno za dalji rad", rekla je Mina Đorđević.

Maša Janković je takođe sumirala utiske:

"Bitno je da smo Evropsko prvenstvo završili pobedom i ovo je priprema za kvalifikacije za Svetsko i Olimpijske igre i odradile smo na ovom meču sve što smo se dogovorile. Ostaje žal za prvim mestom u grupi, a život ide dalje pa je bitno da smo se vratile posle Belgije i pobedile Crnu Goru pa se domogle kvalifikacija za Olimpijske igre", poručila je srpska reprezentativka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.