Đorđević: Neshvatljiva ljubomora menadžmenta

Izvor: RTS, 03.Apr.2018, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Neshvatljiva ljubomora menadžmenta

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević otvorenim pismom obratio se javnosti posle šokantnog raskida saradnje sa nemačkim Bajernom. "Snažna kohezija između tima i stručnog štaba vodila je do najvećih klupskih rezultata, uprkos neshvatljivoj ljubomori dela menadžmenta koji nije mogao da se pomiri sa osećajem da se nalazi u senci", između ostalog napisao je Đorđević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Saša Đorđević je ove sezone osvojio Kup Nemačke (prvi trofej posle 50 godina), njegov Bajern stigao je do polufinala Evrokupa, a Bavarci su prvi na tabeli nacionalnog šampionata sa 23 pobede i dva poraza. Ipak, pored svega, Bajern i Đorđević su se razišli.

"Prošle srede mi je oduzeta šansa da krunišemo ovu sjajnu sezonu i učinimo je još uspešnijom osvajanjem Bundeslige. Generalni menadžer kluba mi je saopštio da sam 'suspendovan' sa mesta šefa stručnog štaba, a kao razlog naveo nedostatak komunikacije s njim", naveo je u otvorenom pismu selektor "orlova".
Generalni menadžer Bajerna je Marko Pešić, sin Svetislava Pešića i nekadašnji reprezentativac Nemačke, a Đorđević smatra da je glavni razlog otkaza bila ljubomora menadžmenta.
"Snažna kohezija između tima i stručnog stafa vodila je do najvećih klupskih rezultata, uprkos neshvatljivoj ljubomori dela menadžmenta koji nije mogao da se pomiri sa osećajem da se nalazi u senci", između ostalog napisao je Đorđević.
Đorđević se zahvalio igračima, navijačima, stručnom štabu, ali i protivnicima i medijima na podršci.
Bajern je umesto Đorđevića na mesto trenera postavio Dejana Radonjića, nekadašnjeg kormilara Crvene zvezde.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đorđević o otkazu u Bajernu: Neshvatljiva ljubomora menadžmenta

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2018

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević otvorenim pismom obratio se javnosti poslije šokantnog raskida saradnje sa njemačkim Bajernom..."Snažna kohezija između tima i stručnog štaba vodila je do najvećih klupskih rezultata, uprkos neshvatljivoj ljubomori djela menadžmenta koji nije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.