Izvor: RTS, 06.Mar.2021, 20:23

Đorđević: Čeka nas veliki izazov protiv Zvezde

Trener Čukaričkog, Dušan Đorđević, uoči gostovanja Crvenoj zvezdi u 26. kolu Superlige, ocenio je da njegova ekipa igra sa najozbiljnijim rivalom u ligi.
Đorđević je rekao da o kvalitetu Crvene zvezde najbolje govori tabela i posebno igre na međunarodnoj sceni.

"Pre svega mislim na onu najsvežiju Zvezdinu igru, protiv Milana. Čeka nas veliki izazov, ali i utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gde ćemo moći da vidimo na kom smo mi nivou", izjavio je Đorđević za klupski sajt.
Kako je naveo, Čukarički će probati da na stadionu "Rajko Mitić" istakne svoje kvalitete.
"Zvezda ima toliko kvaliteta da moramo i o tome da razmišljamo. I kad govorim o njihovim kvalitetima, mislim i na individualne i na timske. Mogu da igraju na više načina, biće nam zaista teško", istakao je Đorđević.
Utakmica između Čukaričkog i Crvene zvezde igra se sutra od 19.15.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković očekuje tešku utakmicu protiv Čukaričkog

Izvor: Beta, 06.Mar.2021

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da Čukarički u predstojećoj prvenstvenoj utakmici nema šta da izgubi i da očekuje težak meč, a da njegova ekipa mora da suzbije redove i izdrži težak raspored i probleme sa sastavom."Čukarički je u odličnoj formi, to potvrdjuju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.