Djole95 je pobednik prvih IeSF PES21 kvalifikacija!

Izvor: B92, 26.Apr.2021, 16:23

Djole95 je pobednik prvih IeSF PES21 kvalifikacija!

Izvor: RUR

U danu ispunjenom najboljim PES21 mečevima, Srbija je dobila pobednika prvih IeSF kvalifikacija, Đorđa ”Djole95” Milićevića, koji je od početka do kraja pokazao vrhunski kvalitet, koji mu je omogućio da se plasira u veliko finale koje će se održati kasnije ove godine.


Kao i prethodne godine, IeSF kvalifikacije su sastavljene od dva turnira. Po najbolja četiri učesnika se oba turnira će se plasirati u veliko finale, gde će pobednik imati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priliku da predstavlja našu zemlju na velikom turniru u Eilatu, egzotičnom gradu u Izraelu.

Da bi došao do finala, Djole je morao da pobedi mnoge favorite, kao što su Aladin ”DesertGalacticos” Biševac, Stefan ”MeGusta” Tanasković i Bojan ”Boki Todor” Todorović. Sva trojica spadaju među najbolje igrače u Srbiji, ali ga je onda u finalu sačekao još teži zadatak, Aleksandar ”Uthred Bebbanburg” Krstić, koji je na putu do finala savladao Stefana Slavkovića i Marka Roksića, glavne favorite za osvajanje turnira.

Igrajući sa Parižanima, Djole je nastavio svoju sjajnu formu i u finalu, zbog čega je uspeo da slavi sa 2-0. Kao pobednik, imaće lakši žreb na finalnom turniru, a pored njega svoje mesto na istom su obezbedili i Aleksandar Krstić, Stefan Slavković i Bojan Todorović.

Drugi kvalifikacioni turnir će se održati 18. jula, a prijave za taj događaj će uskoro biti otvorene. Nadamo se da ćemo se tada družiti u još većem broju, a vi pratite sajt SESE za sve ostale informacije.

Snimak prvih kvalifikacija možete pogledati ovde, ili u prilogu ispod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.