Đokoviću izrekli novu kaznu, evo šta JOŠ treba da plati!

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2020, 10:02

Đokoviću izrekli novu kaznu, evo šta JOŠ treba da plati!

Valjda je ovim stavljena tačka, dosta je bilo!

Organizatori Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku kaznili su srpskog tenisera Novaka Đokovića sa ukupno 267.500 dolara zbog diskvalifikacije i nesportskog ponašanja, nakon što je lopticom slučajno pogodio linijskog sudiju.

Incident se dogodio u nedelju uveče, kada je prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teniser sveta slučajno u vrat lopticom pogodio linijskog sudiju nakon što je izgubio gem. Đoković je zbog toga izbačen sa turnira i oduzeta mu je nagrada od 250.000 dolara za plasman u osminu finala.

Organizatori su zatim dodatno kaznili Đokovića, sa 10.000 dolara zbog nesportskog ponašanja i sa 7.500 dolara jer se nije pojavio na konferenciji za novinare posle meča.

Đoković se izvinio zbog incidenta, a noćas je poslao još jednu poruku koju možete da vidite u prilogu.

-

-

Ljudi, poslušajte Novaka! Ponovo se oglasio, a poslednja rečenica nas posebno raduje! https://t.co/Lcu0X2qI6L

— Sportske.net (@sportske) September 8, 2020
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.