Đoković zbrisao Vavrinku za 63 minuta!

Izvor: Mondo, 21.Avg.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković zbrisao Vavrinku za 63 minuta!

Ni nervoze, ni bolova, ni grešaka – TO je Đoković.

To je "Broj 1"!

Novak Đoković odigrao je najbolji meč od kada je u finalu Vimbldona pobedio Rodžera Federera i posle samo minuta zbrisao s terena još jednog Švajcarca, Stena Vavrinku, inače velikog dužnika posle ovogodišnjeg finala Rolan Garosa.

U četvrtfinalu Mastersa u Sinsinatiju, jedinog koji Đoković još nije osvojio, (1) Đoković – (5) Vavrinka 6:4, 6:1.

Igralo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tek nešto duže od sat vremena u 22. okršaju Srbina i Švajcarca, posle kojeg je skor 18-4 za boljeg.

U polufinalu, Novak će se sastati sa pobednikom meča Aleksandr Dolgopolov – (6) Tomaš Berdih.

Uskoro opširnije!

(1) Novak Đoković - (5) Sten Vavrinka, 22. put!

U četvrtfinalu Mastersa u Sinsinatiju, jedinog kojeg najbolji teniser sveta, Đoković, do sada nije osvajao, gledaćemo reprizu ovogodišnjeg finala Rolan Garosa, jedinog gren slem turnira koji – nažalost – Novak i dalje nije osvojio.

Nadamo se da Švajcarac ponovo neće stati između Srbina i ono malo stvari u svetu tenisa koje još nije dostigao.

Ukoliko, uprkos ne baš sjajnoj formi i povremeno očitoj nervozi, "Broj 1" uspe da završi nedelju sa tri pobede u Ohaju, postaće jedini teniser u istoriji koji je uspeo da osvoji sve turnire iz Masters serije. To će mu, pored mesta u istoriji, ATP bodova, novčane nagrade, svakako značiti i na polju samopouzdanja pred start US Opena, gde Novak brani titulu.

Od osvajanja Vimbldona, 12. jula, Đoković je napravio pauzu do početka prošle nedelje, kada je zaigrao na Mastersu u Montrealu, na kom je uz nekoliko uspona i padova uspeo da stigne do finala, ali ga je tamo, uz mnogo muke, savladao u tom trenutku svežiji, orniji i bolji Endi Marej.

Đoković – Vavrinka

28 godina 30

22. maj 1987. datum rođenja 28. mart 1985.

1 pozicija na ATP listi 5

24-10 skor u Sinsinatiju 12-8

54-4 skor u 2015. godini 36-11

658-144 skor u karijeri 373-226

54 ATP titule 10

6 titula u 2015. 3

Boris Beker trener Magnus Norman

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.