Đoković u trećem kolu

Izvor: Prva.rs, 03.Sep.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u trećem kolu

Protivnik Đokoviću u meču za plasman u osminu finala poslednjeg Gren slem turnira sezone biće Italijan Andreas Sepi koji je pobedio Teimuraza Gabašvilija iz Rusije sa 3:6, 6:3, 7:6 (7-3), 6:1.

Đoković: Boriću se za trofej i ove godine
Đoković je nakon meča izjavio da je zadovoljan što nije proveo puno vremena na terenu u pobedi protiv Austrijanca Andreasa Hajdera Maurera u drugom kolu US Opena.
Đoković je u prvom setu bilo potrebno malo vremena da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << zagreje - 6:4, da bi potom "ubacio u brzinu" i sa 6:1, 6:2 pobedio Austrijanca i plasirao se u treće kolo.
"Sve u svemu, dobro je što nisam dugo ostao na terenu i što sam posao završio u tri seta", rekao je Đoković kome je posle meča ostalo energije i da zapleše na terenu.
Đoković je u pohodu na svoju treću ovogodišnju gren slem titulu, ukupno devetu, a drugu na US openu.
On je četiri puta do sada na terenima Flešing Medousa gubio u finalu - 2007, 2010, 2012, 2013, a trofej je podigao 2011. godine.
"Zbog ovog ili onog razloga, nisam uspeo toliki broj puta da učinim taj završni korak", rekao je Đoković.
On je naglasio da je u dosadašnjoj karijeri na US Openu pokazao najkonstantnije rezultate, u odnosu na sve ostale turnire na kojima je učestvovao.
"Od 2007. sam u svakom polufinalu US Opena. Ovdašnji uslovi mi pogoduju, osećam se dobro na terenu i igram dobar tenis i očigledno svake godine se trudim da dođem u poziciju da se borim za trrofej. Ni ova godina se ne razlikuje po tome od prethodnih", rekao je Đoković, koga u sledećem kolu čeka Italijan Andreas Sepi, koji je bio bolji od RusaTejmuraža Gabašvilija sa 3:1 u setovima.
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Novak: Svestan sam da sam previše gubio

Izvor: B92, 03.Sep.2015

Novak Đoković kaže da je svestan činjenice da je 'previše' puta gubio u finalima US Opena, ali da mu je cilj i dalje jedinstven – titula..."Zbog ovog ili onog razloga, nisam uspeo toliki broj puta da učinim taj završni korak. Previše puta. Jednom sam slavio, a mislim da sam igrao još tri finala",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.