Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Avg.2019, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u osmini finala mastersa u Sinsinatiju

Branilac titule na mastersu u Sinsinatiju srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala tog turnira pošto je pobedio Amerikanca Sema Kverija posle dva seta, 7:5, 6:1.

Prvi teniser sveta pobedio je posle sat i 18 minuta. On je četiri puta oduzeo servis Kveriju, koji je napravio jedan brejk i to u prvom gemu prvog seta.

To je bio prvi Đokovićev meč otkako je 14. jula u finalu Vimbldona pobedio Švajcarca Rodžera Federera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
"Bio sam nervozan na početku meča pošto nisam igrao nekoliko nedelja i trebalo mi je vremena da se prilagodim. Napravio sam tri dvostruke servis greške u prvom gemu i nije bio dobar početak. Meč je bio nezgodan, protivnik kvalitetan, ali zadovoljan sam što sam od početka imao veliki izazov. Nadam se da ću u narednom meču biti još bolji", naveo je Đoković.

Đoković će u osmini finala igrati protiv Španca Pabla Karenja Buste, koji je posle tri seta bio bolji od Amerikanca Džona Iznera.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.